Ticaret İl Müdürü Adem Özcan Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler İlçelerine Ziyarette BulundU

21 Aralık 2022

Ticaret İl Müdürü Adem Özcan Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler İlçelerine Ziyarette Bulundu

 


Ticaret İl Müdürü Adem Özcan, Taşeli bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak esnaf odaları ve esnaflarla bir araya geldi.

İl Müdürü Adem Özcan Başyayla Kaymakamlığına atanan Dr. Erdal Bilgiç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ilçeden yapılan tüketici hakem heyeti başvurularına ilişkin bilgiler verdi. Daha sonra Başyayla Kaymakamı Dr. Erdal Bilgiç ile beraber ilçedeki esnaflara ziyarette bulunan İl Müdür Adem Özcan, bu ziyarette esnaflara fiyat etiketleri ile ilgili dikkat edilmesine gereken hususlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
 
Sarıveliler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ermenek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ermenek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile ziyaretlerine devam eden Adem Özcan, yeni yıl için hazırlanacak olan esnaf raporunda yer alması düşünülen, bölge odalarının taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.  Ziyaretin son bölümünde bölge esnafıyla bir araya gelen Özcan, esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.