İl Müdürü Adem Özcan, Ayrancı İlçemizde Gerçekleştirilen Turizmin Geliştirilmesi Toplantısına Katıldı

26 Kasım 2020

İl Müdürü Adem Özcan, Ayrancı İlçemizde Gerçekleştirilen Turizmin Geliştirilmesi Toplantısına Katıldı


Ayrancı ilçesinin gelir kaynaklarının arttırılması çalışmaları kapsamında ilçenin turizm konusunda var olan potansiyelinin açığa çıkarılması için gerçekleştirilen ilçe turizminin geliştirilmesi toplantısına Ticaret İl Müdürü Adem Özcan,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kamil Küçük, Obruk Süt Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Erdoğan Sağkaya ve çevre köylerin muhtarları katıldı.
 
Ayrancı ilçesinin obruk peyniri ile ün yapmış Divle köyünde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Müdürü Adem Özcan, “Köklü bir geçmişe sahip olan ilçemizin turizm potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilebilmesi çalışmalarının, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının katkısı ve işbirliği içerisinde yapılacak olan çalışmalar ile belirlenmesinin önemli olduğunu belirterek İl Müdürlüğü olarak bu konuda üzerimize düşen her konuda çalışmaya, üretmeye ve katkı sunmaya hazırız” dedi.
 
İlçenin turizm potansiyeli konusunda yapılabilecek çalışmaların istişare edildiği toplantı, Divle Obruk Peynirinin olgunlaştırıldığı mağarada yapılan incelemelerden sonra çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.